با عرض سلام و احترام خدمت همه کاربران محترم
از وقتی که ویندوز رو عوض کردم با اتفاق عجیبی مواجه شدم! چند روزی میشه که بخاطر سنگین شدن و نصب و پاک کردن برنامه های مختلف ویندوزم کمی سنگین شده بود و برای همین دوباره ویندوز نصب کردم. ویندوز 8.1 اینترپرایس 64 بیت بود و الان هم همین هست
اما با کمال تعجب بعد از چند دقیقه وبگردی در محیط مرورگر های فایرفاکس یا کروم به طور ناگهانی با صفحه آبی مواجه شده و سیستم ریستارت میشه. بعد از ریستارت شدن و بالا آمدن سیستم دیگه این مشکل وجود نداره تا زمانی که سیستم خاموش بشه و مجدداً روشنش کنم.
چیزهایی که به ذهنم رسید این بود که تست بگیرم هم تست CINEBENCH R15 و هم تست های گرافیکی 3DMark و Heaven Benchmark 4.0 ولی کوچکترین مشکلی نبود. فقط در مرورگر هایی که گفتم بعد از چند دقیقه این اتفاق می افته. حتی در اینترنت اکسپلورر هم مشکلی نیست
دیشب هم یکبار تمام قطعات رو باز کردم و دوباره اسمبل کردم.حتی پین های سوکت مادربرد رو هم با ذره بین نگاه کردم نه پینی کج شده بود نه حتی یک ذره غبار وجود داشت. همه چیز کاملاً طبیعی بود
به عنوان راه کار برای اینکه بفهمم کد ارور بلو اسکرین چی هست, نم افزار Bluescreenview هم نصب کردم ولی با کمال تعجب بعد از بلو اسکرین وارد برنامه شدم ولی هیچ گزارشی داخلش نبود.
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید که باید چکار کنم.فقط میخوام دلیلش رو بدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks